Autonoom voor je gezondheid zorgen met aromatherapie!

Dinsdag 17 januari 2023

Wens ook jij autonoom voor je welzijn te zorgen? Dan is deze lezing zeker iets voor jou!

Greetje Van den Eede komt vertellen hoe zij al meer dan 25 jaar essentiële oliën gebruikt voor de gezondheid van haar gezin en cliënten in haar praktijk. Met enkele flesjes essentiële olie kan je al een huisapotheek inrichten en de meest voorkomende kwaaltjes aanpakken.

Om dit voor veel mensen toegankelijk te maken, schreef ze samen met dr. Geert Verhelst het ‘Groot handboek aromatherapie’ dat op 1 december 2022 verscheen. 

Het is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd naslagwerk geworden voor een natuurlijke aanpak van de meest voorkomende klachten en indicaties. Naast een beschrijving van 120 essentiële oliën en waarvoor je ze kan inzetten, vind je er honderden praktische recepten. Uiteraard is de kwaliteit van de essentiële oliën belangrijk, en dien je ook wat meer te weten over de manier van toepassen.  Dit alles komt Greetje graag op dinsdag 17 januari 2023 uit de doeken doen, zo weet je uit eerste hand hoe je best met esssentiële oliën aan de sla gaat.

Greetje deelt haar kennis en passie hierover graag. Omdat interactie belangrijk is, besteedt ze ook veel aandacht aan een gesprek met de groep.

Het boek wordt die avond te koop aangeboden. Bij aankoop ontvang je gratis een flesje essentiële olie Echte Lavendel (Lavandula angustifolia).

https://www.natuurbalans.be/groothandboekaromatherapie


Datum: dinsdag 17 januari – start 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Inkom: €  12,00 euro

Inschrijven via: welkom@thofbysonder.be  (na inschrijving ontvang je een betalingsverzoek – na betaling is je plaats verzekerd)