Boutique Bysonder

Een bySONdere co shopping space

Gedeelde winkelruimte in Mechelen – circulaire pop-up winkel

Creatievelingen, ambachtelijke geesten en circulaire makers vinden hier een plek om hun duurzame, circulaire, gezonde, eerlijke, lokale & ambachtelijke producten in de kijker te zetten en klanten te verwelkomen in een inspirerende circulaire omgeving.

Voor het derde jaar op rij, ronden we ook 2022 af met een Kerst-Boutique voor al je duurzame Christmas-shopping. #duurzaam #lokaal #artisanaal #circulair #culinair #fairtrade

Maily’s Kitchen

Eat the rainbow-philosophy

Maily’s Kitchen begon in 2018 als een “Eating the Rainbow” dining ervaring bij Maryna Maily’s thuis, met een focus op simpele, gezonde maar ook kleurrijke en smaakvolle voeding.

Met de intentie om hartelijke fusion maaltijden bij u thuis te brengen,werden in November 2019 de Maily’s Kitchen producten geboren. Sommige van deze boeiende producten zijn: Maily’s Kitchen Sumato Saus (zowel originele als pikante smaak), Maily’s Kitchen Coconut Flakes, Maily’s Kitchen Coconut Flaan en Maily’s Kitchen Almond Cookies.

Voor meer details: kom zeker langs, of neem een kijkje op de website: https://www.mailyskitchen.com/

Yokuu

Ongezien schoon!

Met de YOKUU schoonmaakparel poets je gezonder en schoner dan ooit!

YOKUU, dat is JA voor gezonde bacteriën, refills en en herbruikbare spray.

Voor meer details: kom zeker langs, bekijk onze kalender voor demonstratiesessies, of neem een kijkje op de website: https://www.yokuu.be

Polenta &

Uit liefde voor de regio & haar gastronomische tradities: Friuli

Het idee voor Polenta & is ontstaan uit liefde voor de regio en haar gastronomische tradities. Kleinschalige producenten van kwaliteitsproducten werken op ambachtelijke wijze. Respect voor land en cultuur staan centraal in de aanpak. Drie slow food presidia van de streek Friuli in Italie, vormen de kern van een samenwerking. Het doel is om de producten uit Friulli te promoten in België. Zo wordt het aanbod continue uitgebreid met producten volgens Italiaanse traditie, geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur.

Voor meer details: kom zeker langs, of neem een kijkje op de website: http://www.polentaand.eu/

Een slow food presidium is een groep producenten die tot doel hebben een traditioneel product, en productieproes of een voedsel-ecosysteem tegen uitsterven te beschermen. Zo blijven belangrijke (traditionele) kennis, vaardigheden, maar ook lokale rassen en plantensoorten bewaard. Zij waarborgen de kwaliteit van producten, beschermen het landschap en helpen elkaar de productiemethoden te verbeteren.

Website: Slow Food Foundation – Save Biodiversity, Save the Planet

Bianca

Unieke glazen die je interieur bysonder maken!

Bianca’s “one stroke” methode geschilderd op glas,keramiek,porselein, maakt van elk glas een uniek exemplaar. De producten zijn in de oven gebakken en vaatwasbestendig.

Bianca’s aanbod is ruim en varieert van vazen over alle soorten glazen tot onderzetters, T-lichtjes, potjes en ook keukengerief in porselein en keramiek. Nu ook voor de kerstperiode: houten doosjes in het bysondere gamma.

Voor een volledig overzicht van het productengamma: neem een kijkje op de facebookpagina https://nl-nl.facebook.com/onestrokebianca/
Op bysondere dagen komt Blanche uw eigen glazen ook decoreren.  Volg hiervoor onze facebookpagina: https://nl-nl.facebook.com/thofbysonder/

Packmatters

Pack the unexpected!

Bij Packmatters kan je terecht voor milieuvriendelijke producten en verpakkingen, met respect voor mens, dier en plant. We houden je tevens op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen en ontdekkingen op gebied van milieu en duurzaamheid. Wij zijn hier zeker niet om het warm water opnieuw uit te vinden, maar om samen – stapsgewijs – een nieuwe weg in te slaan waar iedereen beter van wordt, zowel wij als onze leefomgeving. Doorbreek het patroon, Jij en je leefomgeving: minimum impact, maximum plezier.

Voor meer details: https://packmatters.be