Bysondere lezingen

‘t Hof bySONder faciliteert een breed gamma aan evenementen.  Van “lezingen” rond diverse bysondere thema’s die zich specifiek focussen op de verschillende dimensies van bysonder leven, nl. op verkenning, aan de slag, wonen, voeding, zelfzorg, bewustzijn en ontspanning over “boekvoorstellingen” rond hedendaagse thema’s rond zelfontwikkeling en samenlevingsopbouw tot opvoeding en onderwijs en dit steeds van lokaal Vlaamse talenten, tot “workshops” waarbij je naar huis gaat met skills en soms ook resultaten, i.e. een product dat je tijdens de workshops hebt gemaakt zoals de oorbellen en halsketting tijdens een Atelier Lorelien (voorjaar 2022).

We starten 2023 in schoonheid met een buurtactie: “Heihoek bysonder in beeld gebracht!“, een fotowedstrijd om de mooiste plekjes van onze buurt, den Heihoek, zichtbaar te maken.  Voor meer details: klik door

IMG_20221105_160033

Zin om zelf een lezing te geven?

Vul gerust ons registratieformulier in voor het aanmelden van jou evenement en stuur het ons door dan kunnen we dit samen verder bekijken en bespreken.

Heb je ideetjes voor een workshop waar jij en je vriendinnen wensen aan deel te nemen?

Behoor je tot een organisatie die zelf een cursus organiseert en ben je op zoek naar een polyvalente zaal? In alle bovenstaande gevallen, of als je een leuk idee hebt en op zoek bent naar een bysondere locatie: contacteer ons.