:nieuw-jaars-concert voor buurt &: breder...

:zaterdag 20 januari 2024.

‘t Hof bySONder zet 2024 graag in stijl in. 

Dit zal gebeuren op zaterdag 20 januari 2024 met een concert van SENS UNIQUE gecombineerd met thematische gesprekstafels

Gedurende de avond zullen buurtbewoners en bezoekers tijd hebben om rond verschillende thema’s hun ideeën en actiepunten te bespreken om zo een aantal initiatieven op te starten voor 2024.  Hiervoor werden de volgende bysondere thema’s geselecteerd:

  • duurzame lokale communities (lees: buurten),
  • energievoorziening bij circulaire verbouwingen in de stad,
  • gezonde voeding en lokale zelfvoorziening,
  • eigen veerkracht, daadkracht, draagkracht & keerkracht, m.a.w. je Zelf-ontplooiing,
  • holistische gezondheid & Zelf-zorg.

Voor de muzikale ondersteuning wordt beroep gedaan op SENS UNIQUE, een Vlaams klein orkest dat een zeer fijn programma aanbiedt waarmee we het jaar kwaliteitsvol en in stijl inzetten.

Tickets voor buurtbewoners uit de Heihoek aan € 4,00: koop hier je ticket aan. (met steun van de STAD MECHELEN).

Tickets voor bewoners uit Mechelen en omstreken aan € 12,00: koop hier je ticket aan.

IMG_2970

SENS UNIQUE

Een vrolijke mix van folkrock, wereldpop en Frans chanson

Met zowat uitsluitend eigen composities laat Sens Unique het publiek genieten van authentieke muziek.
Om hun 20 jaar ‘En route’ extra cachet te geven is een unieke setlist als avondvullend programma samengesteld: vertrouwde nummers in een nieuwe snit, met een hoorntrio als speciale gasten, maar ook pakkende pianoballades, nieuwe nummers en natuurlijk de klassiekers.

Het programma

Om 19u vangt SENS UNIQUE aan met hun vrolijke mix van folkrock, wereldpop en franse chansons.

Van 19u45 tot 20u45 is het tijd om zelf in actie te schieten rond thema’s die nauw aansluiten bij wat er leeft vandaag de dag in wijk, stad en omgeving… de thema’s gaan over:

  1. Hoe kunnen we zelf bijdragen en vorm geven aan duurzame lokale communities? – thema = bysonder netwerk (netwerken/ verbinden / authentieke communicatie)

  2. Wat te doen om autonoom in energie-voorziening te worden? – hierbij is ook aandacht voor waar mensen terecht kunnen in Mechelen om ideeën en inspiratie op te doen hieromtrentthema = bysonder wonen (wonen – renovaties – circulair bouwen – energie-efficientie – zelfvoorzienendheid)

  3. Welke voeding legt de basis voor een energierijke & zinvolle levensstijl? en hoe geven we dit vorm in het hart van een centrumstad? – thema = bysondere voeding (voeding – gezond & duurzaam – lokale productie/lokale consumptie)

  4. waarom maken we werk van onsZelf ontplooien? en hoe kunnen we dat inzetten om onze veerkracht, daadkracht & keerkracht in werk & leven te vergroten? – thema’s = bysonder bewustzijn (persoonlijk bewustzijn – zelfontplooiing – zelfontwikkeling) & bysonder aan de slag (professionele groei)

  5. Wat zijn de verschillende alternatieven die we hier in de wijk graag willen aanwezig zien om een zorgzame & holistische gezondheid te ondersteunen voor alle culturen en alle generaties? – thema = bysondere zelfzorg (gezondheid – gezonde geest – gezond lichaam – alternatieve geneeskunde).

Om 20u45 neemt SENS UNIQUE versterkt door hun speciale gasten – een uniek hoorntrio – de leiding weer over om de avond af te sluiten met hun vertrouwde nummers in een nieuwe snit & enkele pakkende pianoballades. De sterkte van de band is dat ze eender welke gedachte of emotie – hoe hard of zacht ze ook moge zijn – met pit, levendig en uitbundig weten te verklanken tijdens dit avondvullende programma.

We nodigen de buurtbewoners – en bij uitbreiding Mechelaars – graag uit op dit moment om te verbinden en nieuwe plannen te maken voor 2024 in een bysondere setting.

De sterkte van deze band is dat ze

eender welke gedachte of emotie

– hoe hard of zacht ze ook moge zijn –

met pit, levendig en uitbundig

weten te verklanken.

 

Sense Unique1

Om weg te dromen in een winterse feestelijkheid, die je de goesting geeft om erop uit te trekken en zwervend de wereld verder te gaan ontdekken.

Sens Unique zijn Wouter Vankeirsbilck (zang, gitaar), Michael Sels (accordeon, zang), Nele Van Mieghem (viool, zang), Tim Coulembier (bas, zang) en Koen Denie (drums).