Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gemengde cirkel

april 7 @ 11:00 - 13:00

Ik nodig jullie graag uit om onze gemengde cirkel bij te wonen, zowel mannen als vrouwen van harte welkom,

We creëren hier een nieuw uniek veld waar mannelijke en vrouwelijke energie samen naast mekaar aanwezig zijn. Zo tunen we elk vanuit onze eigen uitgangsbasis in op de collectieve vibe van eenheidsbewustzijn die al voelbaar is mee in en rondom ons te vibreren, in te tunen en bij te dragen op onze eigen kwetsbare authentieke manier, zowel delen als luisteren is even waardevol, wat voor jou in het moment klopt en resoneert,goed en kloppend voelt.

Er zal salie gebrand worden om een zuivere start van onze cirkel te waarborgen, zodat we vanuit zuiverheid, ons zuivere zijn en samenzijn kunnen vertrekken.

We starten met een meditatie met zeer diepe en hoogfrequente klanken en vibraties, iets dat ik altijd bij mij heb op mijn telefoon, zo kunnen we lekker landen bij onszelf om in onze puurheid in zuivere aanwezigheid, zijnsheid te komen.

Na de meditatie overlopen we de instructies, als iedereen akkoord is starten we met onze incheckronde: hoe zit ik erbij? Hoe voel ik mij? Wat speelt er in mijn hoofd? En een cijfer van 1 tot 10, 10 = ik heb dringend iets te delen, 1 = ik houd ruimte en pik evt ergens op een deling in en aan.

Ik time de delingen en de resonantierondes, zo heeft iedereen eveveel tijd,ruimte en mogelijkheden voor zijn, haar unieke inbreng te maken, dat stroomt als vanzelf en wijst zichzelf uit, ik ben dus facilitator en timekeeper tegelijk, die 2 horen bij elkaar als 1 geheel.

Een kwartier voor het einde beginnen we aan de uitcheckronde, hetzelfde als de incheckronde, hoe zit ik erbij? hoe voel ik mij? Neem ik iets mee van de cirkel, iets dat me is bijgebleven?

Ticketprijs:15 euro te kopen via : https://www.thofbysonder.be/product/gemengde-cirkel/

Laat zeker je aanwezigheid weten op cirkels@sundryseedsmechelen.be of een berichtje op nr: +32 486 75 01 80

Gegevens

Datum:
april 7
Tijd:
11:00 - 13:00
Site:
https://www.thofbysonder.be/product/gemengde-cirkel/