Voor iedereen - met of zonder partner - een kijkje in jezelf 😉

Aan de slag met het boek "Zou je op date gaan met jezelf?"

Donderdag 26 januari 2023

“Zou je op date gaan met jezelf’ zet meteen de toon van deze presentatie. 

We bekijken het dating gebeuren namelijk hélemaal andersom.  Kijk niet in de eerste plaats naar het aanbod, maar neem eerst een kijkje in jezelf. Ben je er echt klaar voor?

Een dialoog met publiek over zelfbeeld, verwachtingspatronen , datingtips,  en het bestaan van de onvoorwaardelijkheid in de liefde.

Wat zijn je valkuilen, welke belemmerende gedachten draag je mee?  Maar ook: wat maakt je warm? Waar word je gelukkig van? Hoe plaats je jezelf op de ‘datingmarkt’?  Hoe profileer je jezelf?  Ben je in staat om eerst op de inhoud te focussen, en dan pas op de verpakking?  Straal je zelf uit, waar je naar op zoek bent?  Wat zoek je in die partner, en waarom?

Zeker geen event exclusief voor singles, want dezelfde inzichten gelden voor wie in een relatie zit, en voor de partner meer date-able wil zijn.

Opnieuw die echte connectie vinden, die leidt tot duurzame liefde.

Verander de ‘I want love’ in ‘I am love’, een prachtig inzicht, dat je kan toepassen bij jezelf.

Samen met Christel & Dirk plannen we deze interactieve avond. Een combinatie van het licht van nieuwe inzichten met de nodige luchtigheid, die nodig is om weer zin te krijgen in te gaan daten.

Eerst met jezelf, en dan pas met … de andere

Voor wie het boek graag vooraf wil lezen, bestellen kan via: www.opdatemetjezelf.be

Locatie: ‘t Hof Bysonder – Adegemstraat 102 – 2800 Mechelen

Datum: donderdag 26 januari – start 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Inkom: 5 euro

Inschrijven via: welkom@thofbysonder.be  (na inschrijving ontvang je een betalingsverzoek – na betaling is je plaats verzekerd)