Natuurlijk creatierecht
Basisprincipes van de kosmos

Op zondag 10 december komt Jellen Monsieur naar ’t Hof bySONder.  Hij brengt de eerste sessie in een reeks van meerdere rond natuurlijk recht. 

Hij heeft zijn lezingen onderbouwd met een nieuw fundament: in je kracht staan, en dat met respect voor creatie- en natuurrecht dat al sinds het begin der tijd bestaat.

Jellen focust graag op deze creatiepower, gezien de waarheid van dit natuurrecht letterlijk verduisterd, aangetast en verwijderd is uit zo goed als elk boek en informatiebron op Aarde.  Dit is bewust zo gedaan, omdat die informatie letterlijk de wereld en het gedeelde bewustzijn kan veranderen op een manier die de derde partij niet wenst. 

NU is het tijd om daar terug licht op te werpen.

En dat doen we met deze reeks lezingen. Inschrijving via ticketverkoop (zie details en klik op het ticket van uw keuze).

Details:

 • lezing 1 op zondag 10 december 2023
 • De toegangsprijs voor deze lezing is €  25 per aanwezige.
  • Tickets in VVK @ 25 euro (potluck)
  • Tickets in VVK @ 40 euro (incl. lunch)
  • Tickets aan de kassa @ 25 euro – als er nog plaatsen vrij zijn!
 • Aanvang om 11u00 – deuren open om 10u30
 • Lunch:
  • potluck – je kan je eigen  potluck lunch meebrengen die we bij goed weer op het Bysondere dakterras verorberen…
  • lokale bysondere catering – lekkere seizoensgebonden quiche en warme wintersoep aan € 15,00 extra
 • Einde voorzien rond 18u00 met mogelijkheid na te praten bij een lokale fruitsap of een artisanale biertje(s).

Over Jellen Monsieur

Vorig jaar heb ik twee lezingen gegeven over het onderwerp autonomie en soevereiniteit. Nu, 1 jaar later, na veel bijgeleerd te hebben, ben ik tot de volgende conclusie gekomen: kennis om brieven naar bedrijven op te stellen, hoe je reageert wanneer publieke figuren je aanspreken en weten hoe je in je kracht staat in het systeem zijn essentieel, maar mannen & vrouwen haken af / geven op/ slagen uiteindelijk niet, als de kerngedachte van het “WAAROM” je kiest om in je kracht te staan in het systeem niet duidelijk is of niet geïntegreerd is in je eigen menselijke essentie.

Deze informatie vormt ook het fundament hoe Jellen in zijn kracht blijf staan en hoe hij actief een correcte, liefdevolle wereld manifesteer.

Over de eerste lezing

Creatie- en natuurrecht is de eerste presentatie in de nieuwe reeks, waarin Jellen verborgen informatie van een man met eerste-hand-kennis over creatie- en natuurrecht kom delen. Deze man is in aanraking gekomen met deze kennis in de tijd dat hij zelf onderdeel was van de geheime samenlevingen die de wereld ‘beheersen’.
Deze informatie vormt de basis van één van de meest geheim gehouden waarheden ter wereld.  Daarom voelt hij dat het vandaag essentieel is dat mensen in waarheid, correctheid en bewustzijn beginnen te leven en juiste keuzes maken om echte, positieve verandering in de wereld te creëren.

De focus ligt voornamelijk op de oorsprong en de principes van natuur- en creatierecht, de verklaring van de huidige situatie en hoe en wanneer verandering echt plaats kan vinden.

Deze presentatie gaat uitgebreid en lang zijn, daarom voorzien we een ganse dag (6 uur met lunch & twee pauze blokken van 15 minuten), omdat Jellen ze heel begrijpelijk en toegankelijk maakt.
Aanpassingen zijn op voorhand en ter plaatse altijd mogelijk, mits duidelijke communicatie.

Wil je erbij zijn: schrijf je hier in!

polyvalente ruimte