Natuurlijk creatierecht
Basisprincipes van de kosmos

Jellen Monsieur komt naar ‘t Hof bySONder.  Hij brengt zijn lezing over natuurlijk recht, creatierecht en bestaansrecht.  Een zeer belangrijke en boeiende materie in deze tijden van zoveel verandering waarbij pogingen gedaan worden om onze vrijheden te fnuiken.  Het is dan ook bysonder belangrijk in onze kracht te staan en voor onze eigen keuzes uit te komen.  Onze vrije wil ligt immers aan de basis van de wereld die we manifesteren. 

Jellen heeft zijn lezingen onderbouwd met een nieuw fundament: in je kracht staan, en dat met respect voor creatie- en natuurrecht dat al sinds het begin der tijden bestaat.

Jellen focust graag op deze creatiepower, gezien de waarheid van dit natuurrecht letterlijk verduisterd, aangetast en verwijderd is uit zo goed als elk boek en elke informatiebron op Aarde.  Dit is bewust zo gedaan, omdat die informatie letterlijk de wereld en het gedeelde bewustzijn kan veranderen op een manier die de derde partij niet wenst. 

NU is het tijd om daar terug licht op te werpen.

En dat doen we met deze reeks lezingen. Inschrijving via ticketverkoop (zie details en klik op het ticket van uw keuze).

Data

 • Zondag 17 maart 2024
 • Zondag 11 februari 2024
 • Zondag 10 december 2023

Info

 • De toegangsprijs voor deze lezing is €  25 per aanwezige.
  • Tickets in VVK @ 25 euro (potluck)
  • Tickets in VVK @ 40 euro (incl. lunch)
  • Tickets aan de kassa @ 30 euro – als er nog plaatsen vrij zijn!
 • Aanvang om 9u00 stipt! – deuren open om 8u30
 • Lunch:
  • potluck – je kan je eigen  potluck lunch meebrengen die we bij goed weer op het Bysondere dakterras verorberen…
  • lokale bysondere catering – lekkere seizoensgebonden quiche en warme wintersoep aan € 15,00 extra
 • Einde voorzien rond 18u30 met mogelijkheid na te praten bij een lokale fruitsap of een artisanale biertje(s).

Over Jellen Monsieur

Vorig jaar heeft hij twee lezingen gegeven over het onderwerp autonomie en soevereiniteit bij Dwarsligger.

Nu, 1 jaar later, na veel bijgeleerd te hebben, is hij tot de volgende conclusie gekomen: enerzijds zijn er veel praktische skills die momenteel zeer zinvol zijn om te kennen en essentieel om op je plek te blijven staan.  Zoals hoe brieven op te stellen om naar bedrijven te sturen, hoe reageren wanneer publieke figuren je aanspreken en weten hoe je in je kracht staat in het systeem. Mannen & vrouwen haken af / geven op/ slagen uiteindelijk niet, als de kerngedachte van het “WAAROM” je kiest om in je kracht te staan in het systeem niet duidelijk is of niet geïntegreerd is in je eigen menselijke essentie.  Daarom focust hij in de komende lezingen vnl daarop.

Deze informatie vormt ook het fundament van hoe Jellen in zijn kracht blijf staan en hoe hij actief een correcte, liefdevolle wereld manifesteert.

Over de eerste lezing

Creatie- en natuurrecht is de eerste presentatie in de nieuwe reeks, waarin Jellen verborgen informatie van een man met eerste-hand-kennis over creatie- en natuurrecht komt delen. Deze man is in aanraking gekomen met deze kennis in de tijd dat hij zelf onderdeel was van de geheime samenlevingen die de wereld ‘beheersen’.
Deze informatie vormt de basis van één van de meest geheim gehouden waarheden ter wereld.  Daarom voelt hij dat het vandaag essentieel is dat mensen in waarheid, correctheid en bewustzijn beginnen te leven en juiste keuzes maken om echte, positieve verandering in de wereld te creëren.

De focus ligt voornamelijk op de oorsprong en de principes van natuur- en creatierecht, de verklaring van de huidige situatie en hoe en wanneer verandering echt plaats kan vinden.

Deze presentatie gaat uitgebreid en lang zijn, daarom voorzien we een ganse dag (8 uur met lunch & twee pauze blokken van 15 minuten), omdat Jellen ze heel begrijpelijk en toegankelijk tracht te maken.

In de voormiddag ligt de focus op het creatierecht.  In de namiddag verschuift deze focus naar het natuurrecht.
Aanpassingen zijn op voorhand en ter plaatse altijd mogelijk, mits duidelijke communicatie.

Wil je erbij zijn: schrijf je hier in!

polyvalente ruimte