't Hof bySONder houdt haar bysonder netwerk op de hoogte

Het winterprogramma 2022-2023

Het Bysondere winterprogramma  2022-2023 zet vooral in op warmte, verbondenheid en ontspanning.  Daarmee bieden we een divers aanbod aan van:

samenkook momenten (elke maandag)

lezingen,

ecstatic dances met afterparty (gezellig samenzijn), en

kerstboutique & winterbar met lekkere versnapperingen en kerstdranken. 

Neem zeker een kijkje naar ons bysonder aanbod in de nieuwsbrief ‘2022-03 Eind van het jaar – Kerstmarkt en winterbar komen eraan‘.

Het najaarsprogramma 2022

Nu de dagen korten en het najaar eraan komt, gaan we stilletjes aan terug naar binnen.  De herfst en winter komen eraan en ook in ‘t Hof wil dat zeggen dat er wordt teruggeblikt op een drukke zonnige, zwoele, hete, bysondere zomerperiode en plannen gemaakt voor een knusse, winterse, vurige, bysondere gezelligheid.

In dit tussenseizoen starten we ook met de Cowerkplek in 2 bysondere ruimtes.  Tevens past Boutique Bysonder haar openingsuren aan aan het winteruur. 

Wat er ondertussen nog op het programma staat, kan je terugvinden in de nieuwsbrief ‘2022-02 Wanneer de dagen korten, komt de herst eraan‘.

Het zomerprogramma 2022

Het voorjaarsprogramma 2022

Na de c0*%#@ perikelen van de afgelopen jaren, staat ‘t Hof bySONder klaar met een verbindend, netwerkend, ondernemend socio-ecologisch aanbod!

Als het kriebelt moet je buitenkomen.  Geen betere gelegenheid om je in het groen te wentelen op de Kweekplek, met je handen in de aarde, of om de zon op je gezicht te voelen tijdens een beurs, festival of braderie op verkenning naar #duurzame, #lokale, #artisanale, #circulaire, #culinaire of #fairtrade producten van Boutique Bysonder?  Of een belevingsworkshop?

Voor details: ‘2022-01 Als het kriebelt… komt de lente dichterbij!‘ – de allereerste nieuwsbrief 😀