Tai Ji
Innerlijke groei en harmonie

Op zaterdag 19 augustus en 2 september 2023 komt Johan Janssens van Tai Ji Mechelen naar ‘t Hof bySONder.  Hij biedt ons/ jullie graag een gratis proefles aan te om kennis te maken met de weldaden van Tai Ji als bewegingsleer.

 

Deze proeflessen helpen je een beter beeld te krijgen van wat we doen in tai ji; waarom we bepaalde oefeningen doen (zowel in handeling als in gedachte); en vooral hoe we te werk gaan bij Tai Ji Mechelen.  De proeflessen zijn er ook om het wellness beeld wat beter te kaderen: de leer van Tai Ji gaat immers veel verder dan je goed te voelen ahv bepaalde bewegingen.  We trachten tevens onze geest te trainen om steeds verbonden te blijven met de diepere lagen van onze essentie.

De rustige vloeiendheid van de bewegingen die we oefenen en langs buiten kunnen waarnemen is sterk geënt in de fysieke laag van Tai Ji.  Dat geeft ons al vele (gezondheids-)voordelen.  Omdat de bewegingen mooi, vloeiend en rustig zijn, vormt men snel het idee dat Tai Ji eenvoudig te leren is.  Zoals alles in het leven echter geldt: oefening baart kunst.

Johan Janssens is geboren en getogen Mechelaar.  Sinds 2001, toen hij Tai Ji leerde kennen, is hij begeesterd door deze Oosterse filosofie en bewegingsleer.

Details:

  • proefles 1 op zaterdag 19 augustus 2023
  • proefles 2 op zaterdag 2 september 2023
  • Aanvang om 10u00 – deuren open om 09u45
  • Einde voorzien rond 11u30 met de mogelijkheid na te praten bij een lokale frisdrank of een artisanale fruitsap
  • Iedereen is uitgenodigd om zijn/haar potluck lunch mee te brengen die we bij goed weer op het Bysondere dakterras kunnen verorberen…
  • Tickets in VVK @ 0 euro
  • Tickets aan de kassa (als er nog plaatsen vrij zijn) @ 0 euro

Wil je erbij zijn: schrijf je hier in!